0624 Arella Bred Flare Bukser

View Detail
SKU: 5715437016023

Beskrivelse

Opdag den perfekte kombination af stil og komfort med vores 0624 Arella Flared bukser fra Sand, som vi har fundet hos Magasin. Disse bukser er designet til at give dig en slank og elegant silhuet, der fremhæver dine kurver på smukkeste vis. Med en lynlås foran samt knaplukning, sikrer disse bukser en tætsiddende pasform, der samtidig giver dig friheden til at bevæge dig.

Bukserne er udstyret med rørsøm og et elastikbånd indeni taljebåndet, hvilket gør dem utroligt behagelige at have på hele dagen. Den gennemtænkte detalje med elastikken sikrer, at du kan nyde maksimal komfort uden at gå på kompromis med stilen. De praktiske kantningslommer bagpå tilføjer et stilfuldt touch og giver plads til småting som nøgler eller kort.

De indsnævrede ben skaber en moderne og trendy look, der passer perfekt til både hverdagens aktiviteter og festlige lejligheder. Uanset om du styler dem med en simpel t-shirt eller en elegant bluse, vil disse bukser helt sikkert blive et uundgåeligt element i din garderobe.

Farven sort (Black) giver dig mulighed for let at kombinere dem med forskellige outfits, hvilket gør dem til et alsidigt valg for enhver anledning. Vælg størrelse 42 for den ideelle pasform.

Giv din garderobe et løft med 0624 Arella Flared bukserne fra Sand – de perfekte bukser til den stilbevidste kvinde! Bestil nu og oplev selv det fantastiske design og den uovertrufne komfort!

Yderligere information

Brand