g2
g3

Apple MacBook Retina 12″ Bærbar Computer

877,50 kr.

The main compartment of our bag is made using only two large pieces of 100% full-grain boot leather. Two outside pockets for quick access to gear. Shoulder straps are adjustable from both ends and flair out at the bottom to accommodate all body types. Rivets at all stress points

View Detail

Beskrivelse

**Opdag den perfekte rygsæk til hverdagens eventyr!**

Er du på udkig efter en rygsæk, der kombinerer stil, funktionalitet og holdbarhed? Så er denne rygsæk det ideelle valg for dig! Designet uden skrøbelige dele og med en imponerende 100-års garanti, er denne rygsæk skabt til at holde. Den vil kun blive smukkere med tiden og brugen, hvilket gør den til en investering i både kvalitet og stil.

Denne lette, men alligevel robuste rygsæk er perfekt til skolebrug eller daglige udflugter. Den rummelige hovedcompartiment har en dobbelte zip-lukning, så du nemt kan få adgang til dine ejendele. Derudover finder du en lille lynlåslomme på bagsiden (indeni tasken) samt en polstret lomme specielt designet til din laptop – ideelt for studerende eller professionelle på farten!

På forsiden af rygsækken finder du endnu en lynlåslomme, perfekt til opbevaring af mindre genstande som nøgler eller telefon. Og med velcro-lukning vandflaskelommer på begge sider kan du altid have din drikkevare lige ved hånden.

For ekstra komfort er de justerbare polstrede skulderstropper designet til at give dig den bedste støtte hele dagen lang. Uanset om du skal bære bøger, sportstøj eller udstyr til dit næste eventyr, vil denne rygsæk være din trofaste følgesvend.

Med eksterne dimensioner på 33 cm x 15 cm x 41 cm (LxBxH) og en kapacitet på hele 21 liter, giver denne rygsæk dig masser af plads uden at gå på kompromis med komforten. Gør dig klar til at opleve friheden ved at have alt det nødvendige lige ved hånden – invester i din nye yndlingsrygsæk i dag!