w2
w3
w4

Baxter Rejse Sæt

Original price was: 125,99 kr..Current price is: 119,90 kr..

The main compartment of our bag is made using only two large pieces of 100% full-grain boot leather. Two outside pockets for quick access to gear. Shoulder straps are adjustable from both ends and flair out at the bottom to accommodate all body types. Rivets at all stress points

View Detail

Beskrivelse

**Robust og Stilfuld Rygsæk til Hverdagens Eventyr**

Opdag en rygsæk, der kombinerer funktionalitet med tidløst design – perfekt til både skolebrug og daglige udflugter. Denne rygsæk er ikke bare en almindelig taske; den er skabt til at holde i mange år, takket være sit solide design uden skrøbelige dele. Med en imponerende 100-års garanti kan du være sikker på, at denne taske vil følge dig gennem mange oplevelser.

Den lette, men holdbare konstruktion gør denne rygsæk ideel til alle dine behov. Hovedrummet har en praktisk dobbelt lynlåslukning og inkluderer en lille lynlåslomme på bagsiden samt en polstret lomme til din bærbare computer. Dette sikrer, at dine værdigenstande altid er beskyttede og let tilgængelige.

For mindre genstande har rygsækken også en frontlomme med lynlås, hvilket gør det nemt at organisere dine ting. Derudover finder du velcro-lukkede lommer til vandflasker på begge sider af tasken – perfekt til når du er på farten og har brug for forfriskninger.

Komforten er i højsædet med de justerbare polstrede skulderremme, der sikrer, at du kan bære din taske hele dagen uden ubehag. Uanset om du skal i skole eller ud på eventyr, vil denne rygsæk hurtigt blive din trofaste følgesvend.

Med eksterne dimensioner på 33 cm x 15 cm x 41 cm (LxBxH) og en kapacitet på 21 liter, tilbyder denne rygsæk rigelig plads til alt det nødvendige. Gør dig klar til at tage verden med storm med denne fantastiske rygsæk – et stilfuldt valg der kun bliver bedre med tiden!