h2
h3
h4

Sound Intones I65 Hovedtelefoner

689,99 kr.

The main compartment of our bag is made using only two large pieces of 100% full-grain boot leather. Two outside pockets for quick access to gear. Shoulder straps are adjustable from both ends and flair out at the bottom to accommodate all body types. Rivets at all stress points

View Detail

Beskrivelse

**Opdag den perfekte rygsæk til hverdagens eventyr!**

Vi præsenterer en fantastisk rygsæk, der er designet til at modstå tidens tand og blive din trofaste følgesvend i mange år fremover. Denne rygsæk er ikke kun praktisk, men også utrolig stilfuld, og den vil kun blive bedre med tiden, når den får sit eget unikke præg gennem brug. Med en garanti på hele 100 år kan du være sikker på, at du investerer i et kvalitetsprodukt.

Rygsækken er let, men samtidig utroligt holdbar – ideel til både skolebrug og daglige udflugter. Den rummelige hovedkompartment har en dobbelt lynlåslukning, så du nemt kan få adgang til dine ting. Indeni finder du desuden en lille lynlåslomme på bagsiden samt en polstret lomme til din laptop, hvilket gør det nemt at holde styr på dine værdigenstande.

På forsiden finder du endnu en lynlåslomme perfekt til opbevaring af mindre genstande som nøgler eller mobiltelefon. Rygsækken har også praktiske velcro-lukninger og vandflaske-lommer på begge sider, så du altid har plads til din drikkevare – uanset om det er vand eller juice.

For ekstra komfort er de justerbare polstrede skulderremme designet til at give dig den støtte, du har brug for hele dagen lang. Uanset om du skal cykle til skole eller tage på en weekendtur med vennerne, vil denne rygsæk være dit ideelle valg.

Med eksterne dimensioner på 33 x 15 x 41 cm (LxBxH) og en kapacitet på hele 21 liter er der rigeligt med plads til alt det essentielle – fra bøger og notesbøger til snacks og personlige ejendele.

Gå ikke glip af muligheden for at eje denne fantastiske rygsæk! Gør dit køb i dag hos billa.dk og vær klar til alle de eventyr, der venter dig!