f2
f3
f4

Loftshøjttaler

Original price was: 123,49 kr..Current price is: 99,95 kr..

The main compartment of our bag is made using only two large pieces of 100% full-grain boot leather. Two outside pockets for quick access to gear. Shoulder straps are adjustable from both ends and flair out at the bottom to accommodate all body types. Rivets at all stress points

View Detail

Beskrivelse

**Robust og Stilfuld Rygsæk – Din Perfekte Følgesvend til Hverdagens Eventyr!**

Er du på udkig efter en rygsæk, der kombinerer holdbarhed, funktionalitet og stil? Så er denne fantastiske rygsæk lige noget for dig! Designet uden skrøbelige dele, kan du være sikker på, at den vil holde i mange år fremover. Med en imponerende 100-års garanti kan du trygt tage den med på alle dine eventyr.

Denne lette, men robuste rygsæk er ideel til skolebrug eller daglige udflugter. Den har et rummeligt hovedrum med dobbelt lynlåslukning, så du nemt kan få adgang til dine ejendele. Indeni finder du en lille lynlåslomme på bagsiden samt en polstret lomme til din laptop – perfekt til studerende eller dem, der altid er på farten!

For ekstra bekvemmelighed har denne rygsæk også en frontlomme med lynlås til mindre genstande, så du hurtigt kan finde det, du skal bruge. Desuden er der velcro-lukning og vandflaske lommer på begge sider – ideelt til at holde dig hydreret hele dagen lang.

De justerbare polstrede skulderremme sikrer maksimal komfort, selv når rygsækken er fyldt op. Uanset om du skal til skole, arbejde eller bare ud at nyde naturen, vil denne rygsæk være din trofaste følgesvend.

Med ydre dimensioner på 33 cm x 15 cm x 41 cm (LxBxH) og en kapacitet på 21 liter har den plads nok til alt det nødvendige uden at være klodset. Gør dig klar til at opleve en rygsæk, der kun bliver smukkere med tiden takket være de naturlige olier i materialet.

Tag springet og invester i denne alsidige og slidstærke rygsæk – dit nye yndlingsaccessory venter lige rundt om hjørnet! Besøg billa.dk for at sikre dig din egen i dag!