c2
c3
c4

Amcrest Overvågningskamera

Original price was: 189,20 kr..Current price is: 150,95 kr..

The main compartment of our bag is made using only two large pieces of 100% full-grain boot leather. Two outside pockets for quick access to gear. Shoulder straps are adjustable from both ends and flair out at the bottom to accommodate all body types. Rivets at all stress points

View Detail

Beskrivelse

**Opdag den perfekte rygsæk til hverdagens eventyr!**

Vi præsenterer en fantastisk rygsæk, der er designet til at imødekomme dine behov, uanset om du skal i skole eller på udflugt. Denne rygsæk er fremstillet uden skrøbelige dele og kommer med en imponerende 100 års garanti – det er kvalitet, du kan stole på!

Denne lette, men alligevel holdbare rygsæk er ideel til daglig brug. Den har et rummeligt hovedrum med dobbelt lynlåslukning, hvilket gør det nemt at få adgang til dine ting. Indeni finder du en praktisk lynlåslomme på bagsiden samt en polstret lomme til din laptop – perfekt beskyttelse til dit værdifulde udstyr.

For mindre genstande har vi inkluderet en frontlynlåslomme, så du hurtigt kan finde det, du har brug for. Derudover er der velcro-lukkede lommer til vandflasker på begge sider af rygsækken, så du altid har væske ved hånden.

Komforten er i højsædet med de justerbare polstrede skulderremme, der sikrer en behagelig pasform hele dagen lang. Uanset om du bærer den tungt fyldt med bøger eller let som en dagpack, vil denne rygsæk følge dig trofast.

Med eksterne dimensioner på 33 cm x 15 cm x 41 cm (LxBxH) og en kapacitet på hele 21 liter, tilbyder denne rygsæk masser af plads til alt det nødvendige. Og husk, at farven kan variere lidt på grund af de naturlige olier i materialet – hver rygsæk bliver unik med tiden!

Gør dig klar til nye eventyr med denne robuste og stilfulde rygsæk! Bestil nu og oplev forskellen!