h2
h3
h4

Oxford lædersko

Original price was: 565,20 kr..Current price is: 501,99 kr..

The main compartment of our bag is made using only two large pieces of 100% full-grain boot leather. Two outside pockets for quick access to gear. Shoulder straps are adjustable from both ends and flair out at the bottom to accommodate all body types. Rivets at all stress points

View Detail

Beskrivelse

**Opdag den perfekte rygsæk til hverdagens eventyr!**

Er du på udkig efter en rygsæk, der kombinerer holdbarhed med stil? Så er denne fantastiske rygsæk lige noget for dig! Designet uden skrøbelige dele, kan du være sikker på, at denne rygsæk vil følge dig i mange år fremover. Med en imponerende 100 års garanti er dette ikke bare en investering i et produkt, men i kvalitet og pålidelighed.

Denne lette, men alligevel robuste rygsæk er ideel til skolebrug eller daglige udflugter. Den rummelige hovedcompartiment har en praktisk dobbelte zip-lukning, så du nemt kan få adgang til dine ting. Derudover finder du en lille lynlås lomme på bagsiden (indvendigt), samt en polstret lomme perfekt til din bærbare computer.

For at holde styr på de mindre genstande har rygsækken også en frontlomme med lynlås. Og hvis du elsker at have vand med dig, så vil de velcro-lukkede lommer til vandflasker på begge sider være en kærkommen funktion.

Komfort er også i højsædet med de justerbare polstrede skulderremme, der sikrer en behagelig pasform hele dagen lang. Uanset om du skal til skole, arbejde eller bare ud og nyde naturen, vil denne rygsæk være din trofaste følgesvend.

Med eksterne mål på 33 x 15 x 41 cm (LxBxH) og en kapacitet på hele 21 liter er der masser af plads til alt det nødvendige – fra bøger og notesbøger til snacks og personlige ejendele.

Giv dig selv muligheden for at eje en rygsæk, der kun bliver smukkere med tiden takket være de naturlige olier i materialet. Vælg denne alsidige og stilfulde rygsæk – den vil ikke skuffe dig! Besøg billa.dk for at sikre dig din egen allerede i dag!