d2
d3
d4

ViewSonic Beskyttelsescover

12,00 kr.

The main compartment of our bag is made using only two large pieces of 100% full-grain boot leather. Two outside pockets for quick access to gear. Shoulder straps are adjustable from both ends and flair out at the bottom to accommodate all body types. Rivets at all stress points

View Detail

Beskrivelse

**Opdag den perfekte rygsæk til hverdagens eventyr!**

Er du på udkig efter en rygsæk, der kombinerer holdbarhed, funktionalitet og stil? Så er vores fantastiske rygsæk det ideelle valg for dig! Designet uden skrøbelige dele og med en imponerende 100 års garanti, er denne rygsæk skabt til at holde i mange år fremover. Den vil kun blive smukkere med tiden, da den naturlige olie kan give variation i farven – et unikt præg, der gør den helt din egen.

Denne letvægts- og slidstærke rygsæk er perfekt til skolebrug eller daglige udflugter. Hovedrummet har en praktisk dobbeltlynlås, så du nemt kan få adgang til dine ejendele. Derudover finder du en lille lynlåslomme på bagsiden indeni samt en polstret lomme til din laptop – ideelt for studerende eller dem, der arbejder on-the-go.

For mindre genstande har vi inkluderet en frontlynlåslomme, så du hurtigt kan finde det, du behøver. Rygsækken har også velcro-lukning vandflaskelommer på begge sider – perfekt til at holde din drikkevarer lige ved hånden.

Komfort er vigtig for os! De justerbare polstrede skulderremme sikrer, at du kan bære rygsækken hele dagen uden ubehag. Med eksterne mål på 33 cm x 15 cm x 41 cm (LxBxH) og en kapacitet på 21 liter har denne rygsæk plads til alt det nødvendige – fra bøger og notesbøger til snacks og personlige ejendele.

Gør dig klar til at tage på eventyr med vores robuste og stilfulde rygsæk! Uanset om det er til skolegangen eller weekendudflugter, vil denne rygsæk være din trofaste følgesvend. Bestil nu og oplev forskellen!